To the TOP
Studio RoosenStruik

Interactieve dinervoorstellingen / theaterdiners

Ooit begonnen we met theaterrestaurant Descartes/Spinoza in Leeuwarden, veel mensen kennen ons nog van die tijd. Daar speelden wij onze interactieve dinervoorstellingen, die werden zo succesvol dat we al snel uit ons jasje groeiden. Sindsdien spelen wij op allerlei locaties, veel in Friesland, Noord-Holland en Zuid-Holland maar ook regelmatig door het hele land.

Theaterdiners oftewel dinervoorstellingen van Acta zijn geen verplichte spelletjesprogramma's maar échte theatervoorstellingen met hilarische scènes en eigen muziek, rondom een smakelijk diner of buffet. Onze beroepsacteurs spelen niet alleen op het podium maar ze acteren en zingen ook live bij u aan tafel. Dat betekent dat u gewoon met hen kunt praten en persoonlijk met de personages kunt kennismaken. U mag reageren op de acteurs maar u bent niet verplicht om met hen mee te doen. Onze voorstellingen zijn met smaak en veel ervaring geschreven, met een weldoordachte balans. Zodat u kunt genieten van de voorstelling en tijd heeft voor elkaar en het lekkere eten. Wij spelen, u geniet.

Wij spelen onze dinervoorstellingen op personeelsfeesten, bedrijfsfeesten, groepsfeesten, vrijgezellenfeesten, jubileumfeesten, zelfs op huwelijksfeesten en andere feestelijke gelegenheden.

Water & Brood
Interactief theaterdiner vanaf 30 personen

Theaterdiner Water & Brood, in de Blokhuispoort, culturele hoofdstad Leeuwarden, Friesland of in Gevangenismuseum Veenhuizen, Drenthe."Hilarisch, verrassend en ontroerend! Super theater!"

De bajes is niet meer wat het geweest is. De tv, de sportzaal en internet zijn wegbezuinigd. Daarom moeten de gevangenen zichzelf zien te vermaken.

Hoogtepunt is wel de Bonte Bajesavond met optredens van de vaste bajesklanten ‘de Neus’, Henk TBS en de charmante Vera.

Op deze feestelijke avond komen de vreemdste creaties voorbij, ook het bajesschaap is van de partij. Of is het de ultieme dekmantel voor een ontsnappingspoging?

Kom ook een avond zitten op een van onze bajeslocaties. En wees gerust: u krijgt tijdens deze Bonte Bajesavond meer te eten dan alleen water en brood.

Water en Brood is een hilarische theatervoorstelling met eigen muziek, rondom een smakelijk diner of buffet.

Onze acteurs en actrices spelen interactief bij u aan tafel en zingen live! U beleeft een onvergetelijke avond...

Avondvullende voorstelling.

Prijs op aanvraag.

The Captains Dinner
Theaterdiner the Captain's Dinner, al vele jaren een succes! Een productie van Acta Theater én Muziek, in en buiten Friesland.Interactief theaterdiner voor groepen vanaf 25 personen

Een klassieker, nu met nieuwe spelelementen!!!

Het cruiseschip van kapitein Wim B. Rockenmaecker vaart weer uit en onze bemanning heet u van harte welkom op deze onvergetelijke cruise.

Tijdens the Captains Dinner geniet u samen met de kapitein van een smakelijk en vermakelijk diner. Terwijl u zit te smullen wordt er live bij u aan tafel gezongen en geacteerd.

U zit middenin de voorstelling en u raakt betrokken in de verwikkelingen die zich tussen de captain en zijn curieuze crew afspelen. U wordt getuige van romantiek en van hevige deining!!!

Een avond om nooit te vergeten...

Al vele jaren een succes, honderden keren gespeeld door het hele land!

Avondvullende voorstelling.

Prijs op aanvraag.

Homepage Acta Theater én Muziek