Scroll back to the TOP!
Acta banner Acta banner Acta banner

Beurs Acts | Beurs Entertainment


Ook op de andere pagina's van onze site komt u deze zelfde acts (alweer) tegen. Dat komt omdat onze interactieve acts zo breed inzetbaar zijn en gespeeld worden door veelzijdige beroepsacteurs, die gewend zijn om voor verschillend publiek en bij zeer diverse gelegenheden op te treden. Wij passen ons aan elke gelegenheid aan en richten ons spel op de mogelijkheden die een situatie biedt. Zo spelen we al jaren met veel succes en wij geven daar zelfs garantie op: mocht een act tegenvallen dan brengen we alleen de gemaakte kosten in rekening (en in ons 25-jarig bestaan is dat nog niet voorgevallen).

We kunnen heel ingetogen en subtiel optreden maar we kunnen ook voor flink wat reuring zorgen, het is maar nét wat u van ons verlangt. We plezieren, we stellen gerust, we prikkelen, we lokken uit, maar wij worden nooit vulgair en we spelen altijd met respect voor het publiek.

Acta Theater en Muziek - Altijd tussen en mét de mensen, altijd lachen!

Cabaretesk duo Mick & Sugar

Muzikaal | Interactief | Mobiel

Mick & Sugar hebben voor iedereen wel een liedje in petto. Sugar is een vrolijke flapuit (met een scherpe blik en beslist niet dom) en zingt met volle overgave. Mick ondersteunt haar speels en virtuoos op zijn gitaar en met bijzang.

Nostalgische nummers, een romantische song of een jazzy tune, daar draaien deze alleskunners hun hand niet voor om en door hun laagdrempelige interactie met de toehoorders is er altijd wel betrokkenheid van de passanten en het publiek.

Uiteraard wordt het geluidsniveau aangepast aan de omgeving, zodat er een plezierige sfeer heerst (en niet een storende factor). Tenzij u reuring wilt natuurlijk, dan kijkt u er nog van op hoe zij kunnen uitpakken!

Prijs en beschikbaarheid op aanvraag.

Cabaretesk interactief duo Mick & Sugar.

Mick & Sugar zingen en spelen alles live, (semi-) akoestisch en zonder afgespeelde muziek. Klik hier voor meer info en audio van hen...

  persmap...

KabouterKlash

Interactief | Mobiel

Maak kennis met onze interactieve Acta-kabouters in deze lopende straattheater-act:

Ka en Wouter, slim en sloom, driftig en dromerig.

Anderhalve kabouter, één kruiwagen, één gieter, één schep. Wáár moet het boompje geplant worden? Wie kruit en wie schept?

Het publiek wordt in de act betrokken en wordt gevraagd om te assisteren bij hun belangrijke missie: de wereld een beetje groener maken.

Maar wie is de baas? De grootste of de slimste?

Niet alleen leuk voor jong, maar ook heel vermakelijk voor oud. Succes verzekerd!

Prijs en beschikbaarheid op aanvraag.

Acta's KabouterKlash: leuk voor jong én oud. Acta's KabouterKlash: leuk voor jong én oud.

  persmap...

In Vuur en Vlam

Interactief | Mobiel

De strenge opperbrandwachtmeester Frits Vonk zoekt onder de bezoekers van uw evenement nieuwe leden voor het vrijwilligerskorps van de brandweer. De charmante Anita assisteert vol bewondering bij de oefeningen die 'Opper' Vonk de aspirant brandweerlieden laat doen.

Nemen de adspiranten wel de veiligheidsmaatregelen in acht? Zijn ze goed voorbereid in geval van nood? Ruikt u dat ook? Is dat... rook? Rook! Brand! BRAND!!

Prijs en beschikbaarheid op aanvraag.

In Vuur en Vlam... ruikt u dat ook?

  persmap...

1920s - 1950s Stringband The Sugar Berries

Vintage | Retro | Interactief | Mobiel

De muziek van The Sugar Berries is uit het meest swingende tijdperk ooit, de 1920s - 1950s, met vrolijke nummers zoals "Tequila", "It Don't Mean A Thing (if it ain't got that swing)", "Shake Shake Shake Senora" maar ook sfeervolle standards als "Sentimental Journey", "The Java Jive" etc. Ook zingen ze eigen, grappige vertalingen van songteksten die tegenwoordig weer actueel zijn. Hun vrolijke en originele muziek valt in de smaak bij een breed publiek.

Uiteraard wordt het geluidsniveau aangepast aan de omgeving, zodat er een plezierige sfeer heerst (en niet een storende factor). Tenzij u meer reuring wilt, dan zetten zij hun performance op een hoger pitje en pakken ze flink uit...

Prijs en beschikbaarheid op aanvraag.

Audio

The Sugar Berries zingen en spelen alles live, (semi-) akoestisch en zonder afgespeelde muziek. Deze opnames zijn uit de studio. Video niet beschikbaar?! Refresh met  Ctrl+F5  of  Apple/Cmd+R  om YouTube weer te activeren.

  persmap...

The Walking Wedding Chapel

Interactief | Mobiel

Altijd al het ja-woord willen geven of dringend toe aan een opfrisceremonie? Dan kunt u zich laten proef- of hertrouwen in de Walking Wedding Chapel.

Want Trijntje is bezig met de opleiding tot trouwambtenaar en wil nog een aantal keren oefenen voordat ze het examen doet.

De volgende elementen worden met de kandidaten geoefend: schreiden naar het altaar, het ja-woord (gepassioneerd) én de kus!

Voor Géràrd hoeft al dat gesjouw met dat altaar niet zo. "Wat een gesleep, het lijkt wel een huwelijk", vindt hij...

Trijntje en Géràrd zelf zijn al 24 jaar getrouwd en de romantiek is er wel een beetje vanaf. Het is maar de vraag of ze zelf wel de 25 gaan halen!

Prijs en beschikbaarheid op aanvraag.

The Walking Wedding Chapel, hebt ú al het ja-woord gegeven? The Walking Wedding Chapel, hebt ú al het ja-woord gegeven?

  persmap...

Los Parasols

Muzikaal | Interactief | Mobiel

Met Los Parasols haal je de zon in huis! Deze muzikale acteurs brengen de klassiekers uit Zuid Amerika: Bamboleo, Guantamanera, La Bamba en andere swingende en zonnige nummers.

Oom Tio is de baas van het stel en houdt zijn nicht Bonita goed in de gaten. Dat mag ook wel want de domme, dromerige Chavez heeft een oogje op haar.

Bonita is vooral bezig met zichzelf en heeft, helaas voor Chavez, meer oog voor andere mannen. De temperamentvolle Oom Tio heeft het er maar druk mee!

Een olijke en uitbundige act die voor reuring zorgt.

Prijs en beschikbaarheid op aanvraag.

Met Los Parasols haal je de zon in huis!

  persmap...

Docteur Andres en "Malle" Fiducia (kwakzalvers)

Interactief | Mobiel

Docteur Andres is mystificateur en beschikt over de gave om te speuren naar verborgen kwalen, ook al wist je zelf nog niet eens dat je ze had. Het maakt niet uit of dat winderigheid is, zweetvoeten of verliefdheid, want voor elke kwaal heeft hij wel een medicijn.

Het schijnt dat zijn charmante, beetje getikte assistente "Malle" Fiducia kan handlezen en je lot voorspellen. Naarmate zij jou gunstiger gezind is, en een beetje kleingeld doet wonderen, wordt je toekomst ook steeds zonniger. Zo zie je maar weer: ze zien er misschien wat sinister uit, maar het is echt een heel, héél betrouwbaar stel.

Prijs en beschikbaarheid (ook in Vlaanderen) op aanvraag.

Deze kwakzalvers hebben voor elke kwaal een medicijn, hééél betrouwbaar...

  persmap...

Nog niet precies gevonden wat u zocht?

Als allround acteurs zitten wij niet vast aan bepaalde "typetjes". Bij elk onderwerp of thema kunnen we wel een passende act bedenken. Vraag gerust naar de mogelijkheden.