ACTA theater én muziek is ons leven!
Scroll back to the TOP!
Acta banner Acta banner Acta banner

Crocodile Smile

Live band / '60s '70s '80s / soul funk disco classics

Je ziet steeds meer artiesten optreden met muziek uit de '60s, '70s en '80s. Voor tv, in theaters, op festivals en met veel succes! Muziek die toén goed was, wordt nu weer hip en trendy.

Genieten van vroege motown en authentieke soul, lekker dansen en grooven op een stevige funkband, uit je dak gaan met "foute" disco - dat mag weer allemaal! En met live band Crocodile Smile heb je dat allemaal bij elkaar. De aanstekelijkste soul, funky en disco classics, gespeeld met een fris en eigen geluid!

In het repertoire zitten heerlijke soul hits van o.a. The Supremes en Aretha Franklin. Maar ook vette funk van bijvoorbeeld James Brown, Johnny Guitar Watson, Stevie Wonder en Prince. En de meest dansbare disco van Chic, Three Degrees, Diana Ross, Sister Sledge etc. Met uitstapjes naar recentere nummers die naadloos op het repertoire aansluiten.

Prijs op aanvraag.

Crocodile Smile live band, collage.

Twee energieke zangeressen (waarvan één ook de toetsenpartijen speelt), een virtuoze gitarist en een super groovende ritmesectie van bassist en drummer - dát is Crocodile Smile. En laat één ding duidelijk zijn: er mag gedanst worden!