ACTA theater én muziek is ons leven!
Scroll back to the TOP!
Acta banner Acta banner Acta banner

Crocodile Smile

Live band / '60s '70s '80s / soul funk disco classics

Je ziet tegenwoordig steeds meer artiesten optreden met muziek uit de '60s, '70s en '80s. Voor tv, in theaters, op festivals en met veel succes! Muziek die toén goed was, wordt nu weer hip en trendy. Genieten van vroege motown en authentieke soul muziek, lekker dansen en grooven op een stevige funkband, uit je dak gaan met "foute" disco... dat mag weer helemaal! En met live band Crocodile Smile heb je dat allemaal bij elkaar. De aanstekelijkste soul, funky en disco classics, gespeeld met een fris en eigen geluid!

In het repertoire zitten heerlijke soul hits van o.a. The Supremes en Aretha Franklin. Maar ook vette funk van bijvoorbeeld James Brown, Johnny Guitar Watson, Stevie Wonder en Prince. En de meest dansbare disco van Chic, Three Degrees, Diana Ross, Sister Sledge etc. Met uitstapjes naar recentere nummers (die naadloos op het repertoire aansluiten) van Joss Stone, Amy Winehouse en Selah Sue, om er enkele te noemen.

Dit gevarieerde repertoire wordt theatraal gepresenteerd en gezongen door twee zangeressen, waarvan één ook toetsenpartijen speelt. Begeleid door een gedegen ritmesectie van gitarist, bassist en drummer. Allemaal ervaren muzikanten, die hun sporen verdiend hebben in verschillende genres en samenstellingen.

Te boeken voor feest, festival, braderie, tuinfeest etc. Prijs op aanvraag.

En laat één ding duidelijk zijn: er mag gedanst worden!

Crocodile Smile live band, collage.

Crocodile Smile treedt ook op in een avondvullend feestprogramma, in combinatie met entertainment en diner, op elk mogelijke locatie in het land, eventueel (met catering) in uw eigen bedrijf. Heel geschikt voor groepsfeesten, klik hier voor meer info: Carwash Autowasseret De Smet

Voor meer muziek, zie ook
The Sugar Berries en
Mick & Sugar.