Scroll back to the TOP!
Acta banner Acta banner Acta banner

Personeelsfeest / Groepsfeest

diverse arrangementen

Al meer dan 20 jaar bieden wij arrangementen aan voor personeels- en groepsfeesten, wij zijn er zelfs groot mee geworden. Met eigen theaterdiners, met eigen cabaret en entertainment, afgewisseld met goochelkunst, live muziek en leuke danspasjes. En mochten er tijdens zo'n feest ook jonge kinderen aanwezig zijn, ook voor hen hebben wij leuke activiteiten en entertainment.

Feestlocatie en ontvangst

Het feest kan op elke geschikte locatie plaatsvinden. Wij hebben vaste locaties waar we regelmatig optreden maar wij leggen ook contact met andere locaties zodat we het verloop van het feest (inclusief eten en/of drinken) goed kunnen coördineren en aansturen. Of misschien wilt u het feest wel op uw eigen locatie houden? Wij werken ook samen met cateraars die prima kwaliteit leveren. Voor een vrolijk onthaal kunnen we onze acteurs/muzikanten inzetten bij de ontvangst. Zo brengen we de feestgasten alvast in een feestelijke en ontspannen stemming.

Dinervoorstellingen

Wij hebben avondvullende dinervoorstellingen die alleen door Acta worden gespeeld en waarbij de gasten op een leuke, interactieve manier worden vermaakt en betrokken. Onze dinervoorstellingen op een rijtje, klik op de vetgedrukte namen van de voorstellingen voor meer info:

Entertainment

Of kiest u liever voor een entertainend programma met cabaret en live muziek? Eventueel afgewisseld met goochelkunst aan tafel of een ander intermezzo? Zeg het maar... Voor ons muzikale en cabareteske entertainment, klik op de vetgedrukte namen van de acts voor meer info:

Videoclip Maken

Maar misschien wilt u wel iets actievers en heel iets anders voor uw gezelschap, zoals spelen in een videoclip. Onder begeleiding van onze professionele crew (regisseur, choreograaf, productieassistent, studiotechnicus en cameraman) maakt u in een dagdeel uw eigen videoclip! Na de opnames wordt de videoclip direct verwerkt en men kan samen het resultaat bekijken. Een erg leuke workshop en je houdt er een bijzondere herinnering aan over! Klik hier voor meer info over een Videoclip Maken...

Met alle bovenstaande invullingen hebben we veel ervaring en veel succes geboekt. Door het hele land en zelfs buiten de landsgrenzen.

Bel of e-mail voor meer informatie of een afspraak. Wij komen een en ander graag toelichten.

  058 - 21 22 102
  info@actatheater.nl

Altijd lachen tijdens onze hilarische dinervoorstellingen...

Altijd lachen tijdens onze hilarische dinervoorstellingen...

Schuurlocatie (c) Acta Theater én Muziek

Nostalgisch cabaret in een nostalgische omgeving.

Opbouwen op locatie (c) Acta Theater én Muziek

Laatste voorbereidingen bij groepsfeest voor ruim 200 feestgangers. Locatie: Post-Plaza.

Lipdub filmen Acta bellen!

Een paar dagen na het maken van een flitsende videoclip kregen we nog een nadrukkelijk bedankje van Exmar Shipmanagement (Antwerpen): “Hartelijk dank voor de superleuke middag die wij dankzij jullie hadden!”