Scroll back to the TOP!
Acta banner Acta banner Acta banner

Dinervoorstellingen | Theaterdiners

Hilarisch, Interactief en Muzikaal

Eind jaren '90 begonnen we theaterrestaurant Descartes-Spinoza in Leeuwarden. Veel mensen (her)kennen ons van die tijd en spreken ons er nog steeds spontaan op aan. Daar speelden wij onze eerste eigen interactieve, muzikale dinervoorstellingen, daarmee werden we zo succesvol in Friesland dat wij al snel uit ons jasje groeiden. Sindsdien spelen wij op allerlei andere locaties: in restaurants, feestzalen, bij bedrijven etc. We treden veel op in Noord-Nederland en West-Nederland, en regelmatig door het hele land.

Dinervoorstellingen van Acta zijn interactieve theatervoorstellingen met eigen muziek. Wij schrijven deze voorstellingen zelf en spelen ze samen met onze échte acteurs. Dus niet de gebruikelijke moord- of maffia-spelletjes (met spelleiders) maar échte, hilarische voorstellingen die alleen wij spelen. We spelen niet alleen op het podium maar acteren en zingen ook live bij u aan tafel. Dat betekent dat u gewoon met ons kunt praten en persoonlijk met de personages kunt kennismaken. U mag op ons reageren maar u bent niet verplicht mee te doen. Wij prikkelen het publiek, maar altijd mét respect, wij worden niet vulgair en zullen u nooit voor schut zetten. Wij spelen, u geniet.

Onze voorstellingen zijn met smaak en veel ervaring geschreven, met een weldoordachte balans. Zodat u kunt genieten van de voorstelling maar ook tijd heeft voor elkaar en voor het lekkere eten. Wij spelen onze dinervoorstellingen op personeelsfeesten, bedrijfsfeesten, dorpsfeesten, buurtfeesten, groepsfeesten, vrijgezellenfeesten, jubileumfeesten, zelfs op huwelijksfeesten en andere feestelijke aangelegenheden.

Water & Brood

Interactief theaterdiner voor groepen van 35...200 personen

"Hilarisch, verrassend en ontroerend! Super theater!"

Wat een pech: u bent 'onschuldig' en draait gezamenlijk de bak in. De bajes is niet meer wat het geweest is. De tv, de sportzaal en internet zijn wegbezuinigd. Daarom moeten de gevangenen zichzelf vermaken.

De vaste bajesklanten 'de Neus', Henk TBS en de charmante Vera proberen er het beste van te maken en treden voor u op tijdens deze Bonte Bajesavond. De vreemdste creaties komen voorbij, ook het bajesschaap is van de partij. Of is het de ultieme dekmantel voor een ontsnappingspoging?

Kom ook zitten op een van onze bajeslocaties en wees gerust: u krijgt meer dan alleen water en brood.

Het wordt een onvergetelijke avond! Prijs op aanvraag.

Water & Brood, een muzikale en hilarische bajesklucht.

Een uitgelichte scene uit Water & Brood.

The Captains Dinner

Interactief theaterdiner voor groepen van 35...200 personen

"Een klassieker!" Honderden keren gespeeld en op verzoek steeds weer geprolongeerd.

Het cruiseschip van kapitein Wim B. Rockenmaecker vaart weer uit en onze bemanning heet u welkom aan boord. U wordt uitgenodigd om samen met de kapitein aan tafel te gaan en te genieten van The Captains Dinner.

Terwijl u midden in de voorstelling zit, raakt u steeds meer betrokken in de verwikkelingen die zich afspelen tussen de captain en zijn curieuze crew. U wordt getuige van romantiek en van hevige deining! Als dat maar goed komt... Heeft u al zeebenen?

Een muzikale en hilarische voorstelling! Prijs op aanvraag.

The Captains Dinner, een hilarische scheepskomedie van Acta Theater én Muziek.

De curieuze crew van The Captains Dinner.

NIET MEER BESCHIKBAAR, we werken aan een voorstelling die ook geschikt is voor minder grote groepen.

CARWASH AUTOWASSERET DE SMET

Interactief theaterdiner voor groepen van 200...500 personen

Als vaste klant bent u uitgenodigd op het 40 jarig Robijnen Huwelijksfeest van Rein en Ria De Smet. Na jarenlang ploeteren in hun autowasserette zijn ze wel toe aan een daverend feest.

Ze pakken het groots aan met een heerlijk buffet, wielverwissel-wedstrijd, funky photoshoot met de gasten in jaren '60s en ’70s kostuums, disco dansles en daarna hup met de beentjes op de swingende live muziek van funkband Crocodile Smile!

De cast van Carwash Autowasseret De Smet, het swingendste theaterdiner ooit! www.actatheater.nl/theaterdiners.htm

De cast van Carwash Autowasseret De Smet.

"Wat een bont en gevarieerd feest, hier heb ik heel goede herinneringen aan!"

"Flabbergasted door het muzikale talent van de band maar ook van de acteurs en actrices! Dat theater zo swingend kan zijn..."

"We werden uitgenodigd op het podium karaoke te zingen met de acteurs en de band, het dak ging eraf! Geweldig!"