ACTA theater én muziek is ons leven!
Scroll back to the TOP!
Acta banner Acta banner Acta banner

Interactieve dinervoorstellingen / theaterdiners


Meer dan twintig jaar geleden begonnen we met theaterrestaurant Descartes-Spinoza in Leeuwarden, veel mensen kennen ons nog van die tijd en hebben het er soms nog wel eens over. Daar speelden wij onze eerste eigen interactieve dinervoorstellingen, die werden zo succesvol dat wij al snel uit ons jasje groeiden. Sindsdien spelen wij op allerlei locaties: in restaurants, feestzalen, bij bedrijven, bij u thuis etc. We treden veel op in Friesland, Noord-Holland en Zuid-Holland maar ook regelmatig door het hele land.

Theaterdiners oftewel dinervoorstellingen van Acta zijn geen verplichte spelletjesprogramma's maar échte theatervoorstellingen met hilarische scènes en eigen muziek, rondom een smakelijk diner of buffet. Onze beroepsacteurs spelen niet alleen op het podium maar ze acteren en zingen ook live bij u aan tafel. Dat betekent dat u gewoon met hen kunt praten en persoonlijk met de personages kunt kennismaken. U mag op hen reageren maar u bent niet verplicht mee te doen. Wij spelen interactief, mét respect voor ons publiek. Al prikkelen en plagen wij wel eens een beetje, wij zullen u nooit voor schut zetten. Het is tenslotte úw feestje! Wij spelen, u geniet.

Onze voorstellingen zijn met smaak en veel ervaring geschreven, met een weldoordachte balans. Zodat u kunt genieten van de voorstelling en tijd heeft voor elkaar en voor het lekkere eten. Wij spelen onze dinervoorstellingen op personeelsfeesten, bedrijfsfeesten, dorpsfeesten, buurtfeesten, groepsfeesten, vrijgezellenfeesten, jubileumfeesten, zelfs op huwelijksfeesten en andere feestelijke gelegenheden.

Water & Brood

Interactieve dinervoorstelling voor groepen vanaf 30 personen

"Hilarisch, verrassend en ontroerend! Super theater!"

Hé wat een pech: u bent 'onschuldig' (ja-ja...) maar u draait gezamenlijk de bak in. De bajes is ook al niet meer wat het geweest is. De tv, de sportzaal en internet zijn wegbezuinigd. Daarom moeten de gevangenen zichzelf zien te vermaken.

Gelukkig proberen de vaste bajesklanten 'de Neus', Henk TBS en de charmante Vera er het beste van te maken en treden zij voor u op tijdens deze Bonte Bajesavond. De vreemdste creaties komen voorbij, ook het bajesschaap is van de partij. Of is het de ultieme dekmantel voor een ontsnappingspoging?

Scéne uit Water & Brood - www.actatheater.nl/theaterdiners.htm
Water & Brood, een muzikale en hilarische bajesklucht.

Kom ook een avond zitten op een van onze bajeslocaties. En wees gerust: u krijgt tijdens deze Bonte Bajesavond meer te eten dan alleen water en brood.

Water en Brood is een dinervoorstelling, dus geen "soort van gevangenis-team-spelletje", maar wél een interactieve, hilarische bajesklucht met eigen muziek, rondom een smakelijk diner of buffet.

U beleeft een onvergetelijke avond!

Prijs op aanvraag.

CARWASH AUTOWASSERET DE SMET

Interactief theaterdiner voor groepen vanaf 75 tot 500 personen

"Wat een feestelijke avond, we hebben ons kostelijk vermaakt!"
"Nooit geweten dat theater zo swingend kon zijn!"
"Toen de band begon te spelen, kon ik niet meer stil zitten!"
"Ik heb heel goede herinneringen aan dit feest!"

Beleef een avondvullend seventies feest met interactief entertainment in combinatie met een heerlijk buffet en swingende live muziek van top band Crocodile Smile.

Als vaste klant van Autowasseret De Smet bent u uitgenodigd op het 40 jarig Robijnen Huwelijksfeest van Rein en Ria De Smet. Na jarenlang ploeteren in hun eigen autowasserette zijn ze wel toe aan een daverend feest.

Ze pakken het groots aan met een heerlijk buffet, een echte wielverwissel-wedstrijd, een funky photoshoot met de gasten in jaren '60s en ’70s kostuums en disco dansles, hup met de beentjes!

Een avondvullend feest! Prijs op aanvraag.

De cast van Carwash Autowasseret De Smet, het swingendste theaterdiner ooit! www.actatheater.nl/theaterdiners.htm

De cast van Carwash Autowasseret De Smet.

Carwash Autowasserette De Smet, de swingendste theater-diner-komedie ooit.

Met live band Crocodile Smile die terug gaat in de tijd met o.a.: Rose Royce - Car Wash, Wild Cherry - Play that Funky Music, Sister Sledge - We Are Family, The Commodores - Brick House, Johnny Guitar Watson - Real Mother For Ya, James Brown - I Feel Good, The Doobie Brothers - Listen to the Music, Stevie Wonder - I Wish, Aretha Franklin - Respect.

De band speelt ook een karaoke-set! Dus als jij (alleen of samen met andere feestgangers) altijd al een keer op het podium hebt willen staan met een super vette band dan is dít jouw kans! En reken maar dat het dak eraf gaat!!

The Captains Dinner

Interactief theaterdiner voor groepen vanaf 30 personen

"Een klassieker!" Honderden keren gespeeld, en op verzoek geprolongeerd.

Het cruiseschip van kapitein Wim B. Rockenmaecker vaart weer uit en onze bemanning heet u van harte welkom op deze onvergetelijke cruise. U wordt uitgenodigd om samen met de kapitein aan tafel te gaan en te genieten van The Captains Dinner. Tijdens dit smakelijke diner zit u middenin de voorstelling en raakt u steeds meer betrokken in de merkwaardige verwikkelingen die zich afspelen tussen de captain en zijn curieuze crew.

U wordt getuige van romantiek en van hevige deining! Maar als u eraan gewend raakt en zeebenen krijgt, komt het vast wel goed...

Een hilarische voorstelling met een verrassend einde!!

Prijs op aanvraag.

The Captains Dinner, een hilarische scheepskomedie van Acta Theater én Muziek.