Scroll back to the TOP!

Dinervoorstellingen | Theaterdiners

Hilarisch, Interactief en Muzikaal

Acta op locatie...

Eind jaren '90 begonnen we theaterrestaurant Descartes-Spinoza in Leeuwarden. Veel mensen (her)kennen ons nog van die tijd en spreken ons er nú nog steeds op aan. Met onze theaterdiners werden wij in Friesland zo succesvol dat we al snel uit ons jasje groeiden. Sindsdien spelen wij op allerlei andere locaties door het hele land.

Dinervoorstellingen van Acta zijn interactieve theatervoorstellingen met eigen muziek. We spelen niet alleen op het podium maar acteren en zingen ook live bij u aan tafel. Dat betekent dat u gewoon met ons kunt praten en persoonlijk met de personages kunt kennismaken. U mag op ons reageren maar u bent niet verplicht mee te doen. Wij prikkelen het publiek, maar altijd mét respect, wij worden niet vulgair en zetten u niet voor schut. Wij spelen, u geniet.

Onze voorstellingen zijn met smaak en veel ervaring geschreven en met een weldoordachte balans. Zodat u kunt genieten van de voorstelling maar ook tijd heeft voor elkaar en voor het lekkere eten. Wij spelen onze dinervoorstellingen op personeelsfeesten, bedrijfsfeesten, dorpsfeesten, buurtfeesten, groepsfeesten, vrijgezellenfeesten, jubileumfeesten en andere feestelijke aangelegenheden.

Water & Brood

Interactief theaterdiner voor groepen van 35...200 personen

"Hilarisch, verrassend en ontroerend! Super theater!"

Wat een pech: u bent 'onschuldig' en draait gezamenlijk de bak in. De bajes is niet meer wat het geweest is. De tv, de sportzaal en internet zijn wegbezuinigd. Daarom moeten de gevangenen zichzelf vermaken.

De vaste bajesklanten 'de Neus', Henk TBS en de charmante Vera proberen er het beste van te maken en treden voor u op tijdens deze Bonte Bajesavond. De vreemdste creaties komen voorbij, ook het bajesschaap is van de partij. Of is het de ultieme dekmantel voor een ontsnappingspoging?

Kom ook zitten op een van onze bajeslocaties en wees gerust: u krijgt meer dan alleen water en brood.

Het wordt een onvergetelijke avond! Prijs op aanvraag.

Water & Brood, een muzikale en hilarische bajesklucht.

Een uitgelichte scene uit Water & Brood.

The Captains Dinner

Interactief theaterdiner voor groepen van 35...200 personen

"Een klassieker!" Honderden keren gespeeld en op verzoek steeds weer geprolongeerd.

Het cruiseschip van kapitein Wim B. Rockenmaecker vaart weer uit en onze bemanning heet u welkom aan boord. U wordt uitgenodigd om samen met de kapitein aan tafel te gaan en te genieten van The Captains Dinner.

Terwijl u midden in de voorstelling zit, raakt u steeds meer betrokken in de verwikkelingen die zich afspelen tussen de captain en zijn curieuze crew. U wordt getuige van romantiek en van hevige deining! Als dat maar goed komt... Heeft u al zeebenen?

Een muzikale en hilarische voorstelling! Prijs op aanvraag.

The Captains Dinner, een hilarische scheepskomedie van Acta Theater én Muziek.

De curieuze crew van The Captains Dinner.