ACTA theater én muziek is ons leven!
Scroll back to the TOP!
Acta banner Acta banner Acta banner

Interactieve Dinervoorstellingen | Theaterdiners


Meer dan twintig jaar geleden begonnen we met theaterrestaurant Descartes-Spinoza in Leeuwarden, veel mensen kennen ons nog van die tijd en hebben het er soms nog wel eens over. Daar speelden wij onze eerste eigen interactieve dinervoorstellingen, die werden zo succesvol dat wij al snel uit ons jasje groeiden. Sindsdien spelen wij op allerlei locaties: in restaurants, feestzalen, bij bedrijven etc. We treden veel op in Friesland, Noord-Holland en Zuid-Holland maar ook regelmatig door het hele land.

De dinervoorstellingen van Acta zijn geen verplichte spelletjesprogramma's maar échte theatervoorstellingen met hilarische scènes en eigen muziek, rondom een smakelijk diner of buffet. Onze beroepsacteurs spelen niet alleen op het podium maar ze acteren en zingen ook live bij u aan tafel. Dat betekent dat u gewoon met hen kunt praten en persoonlijk met de personages kunt kennismaken. U mag op hen reageren maar u bent niet verplicht mee te doen. Wij spelen interactief, mét respect voor ons publiek. Al prikkelen en plagen wij u wel een beetje, wij worden nooit vulgair en zullen u nooit voor schut zetten. Wij spelen, u geniet.

Onze voorstellingen zijn met smaak en veel ervaring geschreven, met een weldoordachte balans. Zodat u kunt genieten van de voorstelling en tijd heeft voor elkaar en voor het lekkere eten. Wij spelen onze dinervoorstellingen op personeelsfeesten, bedrijfsfeesten, dorpsfeesten, buurtfeesten, groepsfeesten, vrijgezellenfeesten, jubileumfeesten, zelfs op huwelijksfeesten en andere feestelijke aangelegenheden.

Water & Brood

Interactieve dinervoorstelling voor groepen vanaf 30 personen

"Hilarisch, verrassend en ontroerend! Super theater!"

Wat een pech: u bent 'onschuldig' en draait gezamenlijk de bak in. De bajes is niet meer wat het geweest is. De tv, de sportzaal en internet zijn wegbezuinigd. Daarom moeten de gevangenen zichzelf vermaken.

De vaste bajesklanten 'de Neus', Henk TBS en de charmante Vera proberen er het beste van te maken en treden voor u op tijdens deze Bonte Bajesavond. De vreemdste creaties komen voorbij, ook het bajesschaap is van de partij. Of is het de ultieme dekmantel voor een ontsnappingspoging?

Kom ook een avond zitten op een van onze bajeslocaties, wees gerust: u krijgt tijdens deze voorstelling meer dan alleen water en brood.

Het wordt een onvergetelijke avond! Prijs op aanvraag.

Water & Brood, een muzikale en hilarische bajesklucht.

Een uitgelichte scene uit Water & Brood.

The Captains Dinner

Interactief theaterdiner voor groepen vanaf 30 personen

"Een klassieker!" Honderden keren gespeeld en op verzoek geprolongeerd.

Het cruiseschip van kapitein Wim B. Rockenmaecker vaart weer uit en onze bemanning heet u welkom aan boord. U wordt uitgenodigd om samen met de kapitein aan tafel te gaan en te genieten van The Captains Dinner.

Terwijl u midden in de voorstelling zit, raakt u steeds meer betrokken in de verwikkelingen die zich afspelen tussen de captain en zijn curieuze crew. U wordt getuige van romantiek en van hevige deining! Als dat maar goed komt...

Een hilarische voorstelling! Prijs op aanvraag.

The Captains Dinner, een hilarische scheepskomedie van Acta Theater én Muziek.

De crew van The Captains Dinner.