ACTA theater én muziek is ons leven!
Scroll back to the TOP!
Acta banner Acta banner Acta banner

Welkom bij Acta Theater én Muziek


Acta is een zelfstandig theatergezelschap dat bekend staat om haar laagdrempelige, interactieve acts, hilarische dinervoorstellingen, komische theaterwandelingen en rondleidingen, interactief en muzikaal straattheater, cabaret, ludieke en sfeervolle openingshandelingen en persmomenten, educatief en ander theatraal maatwerk. Onze klantenkring bestaat uit particulieren, bedrijven, organisaties en overheden. Met ons vertrouwde (en steeds verjongende) team van zo'n 15 spelers, hebben we al duizenden keren voor u mogen optreden.   Meer over Acta...

Acts en voorstellingen van Acta.

Inhoud achter vorm

Onze interactieve acteurs zijn niet alleen leuk om naar te kijken maar ook grappig om mee te communiceren. Wij spelen geen oppervlakkige typetjes maar uitgewerkte personages, elk met een eigen achtergrond en eigen karakter en daarbij horende relaties tot elkaar. We improviseren, spelen op uw gevoel voor humor en lokken reacties uit. En voordat u het weet, raakt u in een van onze vrolijke voorstellingen of acts betrokken!

Acta tijdens corona

Ook wij als zelfstandige theatermakers zijn getroffen door de crisis, maar we proberen ons er zo goed mogelijk doorheen te slaan. We hebben onze acts nóg verder uitgebreid en aan nieuwe projecten gewerkt om weer zo sterk mogelijk voor de dag te kunnen te komen.
Natuurlijk houden wij met onze publieke acts rekening met de geldende maatregelen, zodat zij voor allerlei gelegenheden inzetbaar zijn.

 Voor vragen of overleg, neem gerust contact op...