Scroll back to the TOP!

Maatwerk in Opdracht

Veel mensen kennen ons van onze vrolijke straatacts en interactieve voorstellingen. Toch staan we met ons theatrale maatwerk vaker in het nieuws, maar dan meestal niet met naam genoemd of herkenbaar als onszelf.

Van groot tot klein

In opdracht maken wij grote en kleine producties voor instellingen, bedrijven en overheden die iets hebben te vieren, zoals een jubileum of een andere mijlpaal.

Theater én Muziek... en meer

Wij schrijven dan het theater en, als dat bij de gelegenheid van pas komt, ook de bijbehorende muziek - dat kan bijvoorbeeld een mooi lied zijn of een compleet muziekstuk. Bij de uitvoering acteren wij dan niet alleen, maar bovendien zingen en spelen we daar ook zelf de muziek bij. Desgewenst kunnen we nog andere podiumkunsten toevoegen, zoals dans, clownerie, acrobatiek en mime. Wij betrekken altijd graag het publiek en zijn gespecialeerd in interactie.

Officiële handelingen

Ook bedenken wij ludieke acts voor officiële gelegenheden, denk aan openingen van openbare gebouwen, wegen, pleinen, stadswijken, bruggen etc. Vaak betrekken wij de officiële gasten in onze acts. Zo hebben wij al vele hoogwaardigheidsbekleders en zelfs leden van het koninklijk huis mogen verrassen en plezieren.

Educatief/informatief theater

Daarnaast maken wij maatwerk voor educatieve doeleinden in de gezondheidszorg. Bijvoorbeeld over dementie of gericht op andere specifieke doelgroepen.

Interactief theater over communicatie

Tevens maken we laagdrempelig theater over problemen die zich binnen organisaties voordoen, denk aan miscommunicatie, verstoorde relaties tussen werknemer en werkgever etc. Door gebruik van humor en begrip raken toeschouwers 'ongemerkt' actief betrokken bij de voorstelling.

Relativerende humor

Bij serieuze onderwerpen gaan wij nooit de ernst uit de weg, maar we bekijken deze met relativerende humor. Zo komt een boodschap beter binnen.

Thematisch theater voor de jeugd

We spelen voornamelijk voor volwassenen maar op aanvraag behandelen we ook thema's die de opgroeiende jeugd aangaan, zoals de maatschappij waarin wij leven, het milieu etc.

Laagdrempelig infotainment

Ook spelen we interactief in het openbaar terwijl wij het publiek voorzien van informatie. We trekken laagdrempelig de aandacht, lokken reacties uit en informeren de mensen op een grappige wijze. Heel handig en leuk bij open dagen, beurzen, congressen, seminars etc.

Geïnteresseerd?

Vraag ons gerust wat wij voor u kunnen betekenen. Voor een oriënterend gesprek rekenen wij geen kosten.

Ludieke act als Officiële Opening van de N381.

Traject langs acts op verschillende locaties met ludieke finale als Officiële Opening van de N381.

Thematische act met eigen muziek voor o.a. muziekstudenten over stemrecht.

Thematische act met eigen muziek voor o.a. muziekstudenten over stemrecht.

Jubileumvoorstelling PCBO Leeuwarden e.o. voor ong. 3500 toeschouwers in WTC Expo.

Productie met eigen muziek, dans, clownerie en sport t.g.v. 150 jaar PCBO Leeuwarden e.o. voor 3500 jeugdige toeschouwers in WTC Expo.

Zingende bouwvakkers @ Noord-Zuidlijn Metro, Amsterdam.

Entertainment/infotainment tijdens open dagen Metro Noord-Zuidlijn, Amsterdam.