To the TOP
RoosenStruik support & studio

Muzikaal duo Mick & Sugar of trio The Sugar Berries boeken, dat kan gewoon bij ons zelf: Acta Theater én Muziek, tel. +31582122102.Mick & Sugar

Muzikaal duo / Interactief entertainment

Het cabareteske duo Mick & Sugar wandelt tussen het publiek en heeft voor iedereen wel een vrolijk of romantisch liedje in petto. Sugar zingt met volle overgave en Mick begeleidt haar vol vuur op gitaar.

Mensen zingen vaak mee met hun nostalgische nummers, lachen om de interactieve manier waarop Mick & Sugar tussen het publiek optreden en dan is het weer genieten van een prachtige song of sta je mee te swingen op een ritmisch nummer.

Een optreden van dit muzikale duo is afwisselend, laagdrempelig en dikke pret - succes verzekerd! Sugar (Gea Struiksma) en Mick (Guido de Roos) zijn behalve veelzijdige muzikanten, ook ervaren impro-acteurs met een lange staat van dienst in het comedy genre.

Mick & Sugar treden landelijk op en kunnen elke gelegenheid opfleuren. Inzetbaar bij uw personeelsfeest, bedrijfsfeest, huwelijksfeest, vrijgezellenfeest, jubileum, gala, receptie, beurs, congres, conferentie et cetera.

Misschien bent u hen al eens bij een festival tegengekomen, zoals het Oerol Festival, UITmarkt/UITfestival, ZomerZinnen Literair Festival etc.

Geschikt als mobiele act, wandelende act en/of podium-act.

Prijs op aanvraag.

Speciale programma's

Cabaret

Mick & Sugar tijdens "Befrijdingsontbuit / Befrijdingsfestival Fryslân" voor oorlogskinderen uit de jaren '40-'45.Ook cabaret op maat behoort tot de mogelijkheden. Voor speciale gelegenheden of als u iemand eens extra in het zonnetje wilt zetten. U levert de anekdotes aan en wij maken er een humoristisch en muzikaal programma van. Overigens, wij schrijven en spelen altijd met respect voor de mensen: wij plagen wel eens een beetje maar kraken niemand af en worden nooit vulgair. Vraag naar de mogelijkheden.

Ouderenprogramma

Mick & Sugar worden regelmatig gevraagd om voor ouderen op te treden. Zij putten dan uit een breed repertoire met bekende en vergeten Nederlandse (en Friese) liedjes van vroeger. De persoonlijke presentatie en het menselijke contact met het publiek worden bij deze doelgroep zeer op prijs gesteld. Vraag naar ons speciale ouderenprogramma.

Bevrijdingsprogramma

Speciaal in het thema van de Bevrijding hebben Mick & Sugar een onderhoudend programma met bekende (maar ook minder bekende) liedjes uit de tijd van de oorlog en de bevrijding. Om er een paar te noemen: Lili Marlene, Trees heeft een Canadees, We'll meet again, Als op het Leidscheplein de lichtjes weer eens branden gaan... De voelbare verbondenheid van het publiek maakt dit programma tot een bijzondere en waardevolle belevenis. Vraag naar ons speciale bevrijdingsprogramma.

Foto: Mick & Sugar tijdens "Befrijdingsontbijt / Befrijdingsfestival Fryslân" voor ruim 400 oorlogskinderen uit de jaren '40-'45.

Zie ook The Sugar Berries.

Of hier voor Interactief Straattheater.