To the TOP
RoosenStruik support & studio

The Sugar Berries - Acta Theater én Muziek, tel. +31(0)582122102The Sugar Berries: "Je bent wat je eet"

Muzikaal trio / Interactief entertainment / Muziektheater

In Jive Talk, ook bekend als Slang of Jazz, noemde men een band die met veel emotie speelde, een "sugar band". En wanneer men iets top vond dan zei men: "It's the berries!" The Sugar Berries brengen u op aanstekelijke wijze terug in de swingende tijd van de Ragtime, de Boogie-Woogie, de Honky Tonk en de Rock-a-Billy. Een vrolijke mix van "rootsy" muziek waaruit de jazz is ontstaan. "It don't mean a thing if it ain't got that swing!"

Sugar wordt gespeeld door actrice/zangeres Gea Struiksma, zij zingt, bespeelt de uke, de banjolele en kleine handpercussie, en presenteert op innemende wijze. Ze wordt bijgestaan door acteurs/muzikanten Guido de Roos op gitaar en Dirk van Weerden op bas. Met z'n drieën vormen zij het akoestische combo The Sugar Berries.

Maar eh, kun je dat ook eten? In hun cabaretprogramma "Je bent wat je eet" nemen The Sugar Berries de huidige eetcultuur op de hak: van Bourgondisch tot veganistisch, van kook-battles tot de race tegen de kilo's. U krijgt liedjes voorgeschoteld om van te watertanden. Of om van te gruwen, want smaken verschillen...

The Sugar Berries treden landelijk op en zijn geschikt voor festival, feest, gala, schouwburg, (theater)restaurant, club, sociëteit, congres, conferentie, receptie, intermezzo et cetera. Misschien bent u hen al eens tegengekomen, bij het UITfestival, Bourgondisch Festival, Oerol etc.

Klik hier om The Sugar Berries te beluisteren (koptelefoon/boxen aanbevolen).

Naast dit kostelijke programma maken The Sugar Berries cabaret op maat, op bestelling.

Prijs op aanvraag.

Zie ook Mick & Sugar.

Of hier voor Interactief Straattheater.