To the TOP
RoosenStruik support & studio

The Sugar Berries - Acta Theater én Muziek, tel. +31(0)582122102The Sugar Berries

Muzikaal trio / Interactief entertainment / Semi-akoestische band

In Jive Talk, ook bekend als Slang of Jazz, noemde men een band die met veel emotie speelde, een "sugar band". En wanneer men iets top vond dan zei men: "It's the berries!"

The Sugar Berries brengen u op aanstekelijke wijze terug in de swingende tijd van de Ragtime, de Boogie-Woogie, de Honky Tonk en de Rock-a-Billy. Een vrolijke mix van "rootsy" muziek waaruit de jazz is ontstaan. "It don't mean a thing if it ain't got that swing!"

Sugar zingt en presenteert op innemende wijze, ook bespeelt ze de uke, de banjolele en kleine handpercussie. Ze wordt bijgestaan door The Berries, dat wil zeggen Bep op gitaar en Barrie op de bas. Met z'n drieën vormen ze het swingende, semi-akoestische combo The Sugar Berries.

Het is goed om te weten dat Sugar in feite Gea Struiksma is, met veel ervaring als actrice en zangeres in muzikale voorstellingen en musicals. In de huid van Bep zit acteur/muzikant Guido de Roos, ook hij is een rot in het vak en bovendien een verrassende gitarist. Achter Barrie gaat Dirk van Weerden schuil, deze geroutineerde acteur legt met zijn lopende bas de muzikale basis voor dit combo.

The Sugar Berries treden landelijk op en zijn geschikt voor festival, feest, gala, schouwburg, (theater)restaurant, club, sociëteit, congres, conferentie, receptie, intermezzo et cetera. Misschien bent u hen al eens tegengekomen, bij het UITfestival, Bourgondisch Festival, Oerol etc.


The Sugar Berries hebben een swingend clipje gemaakt van "Alle bezoek (barst straks uit z'n broek)", een eigen bewerking van Cab Calloway's "Everybody Eats (when they come to my house)". Klik hierboven om het te beluisteren, boxen / headphones aanbevolen.

Cabaret / Muziektheater

The Sugar Berries kunnen "gewoon" als jazzy / rootsy trio optreden, maar zij maken ook cabaret.

In hun cabaretprogramma "Je bent wat je eet" nemen The Sugar Berries de huidige eetcultuur op de hak: van Bourgondisch tot veganistisch, van kook-battles tot de race tegen de kilo's. U krijgt liedjes voorgeschoteld om van te watertanden. Of om van te gruwen, want smaken verschillen...

Naast dit programma kunnen The Sugar Berries ook programma's en cabaret speciaal voor u op maat maken, voor kleine of grotere aangelegenheden.

Prijs op aanvraag.

Zie ook Mick & Sugar.

Of hier voor Interactief Straattheater.