Scroll back to the TOP!
Acta banner Acta banner Acta banner

Interactieve Straatartiesten | Straattheater Acts

Inhoud achter vorm

Onze straatartiesten zijn interactieve acteurs, dus niet alleen leuk om naar te kijken maar ook om samen pret mee te maken. Wii prikkelen uw nieuwsgierigheid, spelen op uw gevoel voor humor en lokken reacties uit. Gegarandeerd met veel succes!

KabouterKlash

Interactief | Mobiel
Leuk voor lieve en brutale kleintjes (én voor brutale volwassenen)

Maak kennis met onze interactieve Acta-kabouters in deze lopende straattheater-act:

Ka en Wouter, slim en sloom, driftig en dromerig.

Anderhalve kabouter, één kruiwagen, één gieter, één schep. Wáár moet het boompje geplant worden? Wie kruit en wie schept?

Het publiek wordt in de act betrokken en wordt gevraagd om te assisteren bij hun belangrijke missie: de wereld een beetje groenermaken.

Maar wie is de baas? De grootste of de slimste?

Voer voor een hilarische KabouterKlash.

Onze kabouters zijn beroepsacteurs, dus niet alleen leuk voor jong, maar ook heel vermakelijk voor oud!

Tip: We geven ook ludieke kabouter-workshops, waarbij wij testen of uw directeur, collega of jubilaris een kaboutermuts waardig is! Een heel originele verrassing als u iets speciaals te vieren heeft.

Prijs en beschikbaarheid op aanvraag.

Acta's KabouterKlash: leuk voor jong én oud.

Onze kabouters tijdens een straatfestival. Foto: Bauke van Delft.

  persmap...

Docteur Andres en "Malle" Fiducia (kwakzalvers)

Interactief | Mobiel

Het zijn onzekere tijden tegenwoordig, je zou er toch triest van worden. Bestond er maar een medicijn tegen de malaise. Nou... hoe bestaat het, dat je nu toevallig hier dit excentrieke stel tegenkomt:

Docteur Andres is mystificateur en beschikt over de gave om te speuren naar verborgen kwalen, ook al wist je zelf nog niet eens dat je ze had. Het maakt niet uit of dat winderigheid is, zweetvoeten of verliefdheid, want voor elke kwaal heeft hij wel een medicijn.

Het schijnt dat zijn charmante, beetje getikte assistente "Malle" Fiducia kan handlezen en je lot voorspellen. Naarmate zij jou gunstiger gezind is, en een beetje kleingeld doet wonderen, wordt je toekomst ook steeds zonniger. Zo zie je maar weer: ze zien er misschien wat sinister uit, maar het is echt een heel, héél betrouwbaar stel.

Prijs en beschikbaarheid (ook in Vlaanderen) op aanvraag.

Deze kwakzalvers hebben voor elke kwaal een medicijn, hééél betrouwbaar...

  persmap...

Paula & Peluche

Interactief | Mobiel

Humor, spanning, romantiek, olé!

De temperamentvolle Paula probeert een carrière op te bouwen als vrouwelijke stierenvechter. Als beginnend zzp-er toreadrice heeft ze voor een zacht prijsje een tweedehands stier van de slager gered.

De stier luistert, nou ja luistert, naar de naam Peluche, wat in het Spaans "knuffeldier" betekent... of heet 'ie nou eigenlijk "Pluisje"?

Alles is er klaar voor: één stierenvechtster, één rode doek, één stier. Maar caramba! Hoe krijg je dat beest woest?!

Het publiek moet Paula helpen om Peluche uit te dagen tot een spannend stierengevecht. Olé!!

Prijs en beschikbaarheid (ook in Vlaanderen) op aanvraag.

Paula & Peluche: humor, spanning, romantiek, olé! Een knuffelbaar stierengevecht van Acta Theater én Muziek (c).

  persmap...

The Walking Wedding Chapel

Interactief | Mobiel

Altijd al het ja-woord willen geven of dringend toe aan een opfrisceremonie? Dan kunt u zich laten proef- of hertrouwen bij de Walking Wedding Chapel.

Want Trijntje is bezig met de opleiding tot trouwambtenaar en wil nog een aantal keren oefenen voordat ze het examen doet.

De volgende elementen worden met de kandidaten geoefend: schreiden naar het altaar, het ja-woord (gepassioneerd) én de kus!

Voor Géràrd hoeft al dat gesjouw met dat altaar niet zo. "Wat een gesleep, het lijkt wel een huwelijk", vindt hij...

Trijntje en Géràrd zelf zijn al 24 jaar getrouwd en de romantiek is er wel een beetje vanaf. Het is maar de vraag of ze zelf de 25 gaan halen!

Een lopende act waarbij velen het ja-woord hebben gegeven! Prijs en beschikbaarheid (ook in Vlaanderen) op aanvraag.

The Walking Wedding Chapel, hebt ú al het ja-woord gegeven? The Walking Wedding Chapel, hebt ú al het ja-woord gegeven?

  persmap...

In Vuur en Vlam

Interactief | Mobiel

De strenge opperbrandwachtmeester Frits Vonk is belast met de algemene (en brand-) veiligheid op uw feest, festival of evenement. De charmante Anita van het vrijwilligerskorps is mee om hem daarbij te ondersteunen.

Nemen de bezoekers wel de veiligheidsmaatregelen in acht? En zijn ze goed voorbereid in geval van nood? Is de hond wel aangelijnd? Want straks moet de poes weer uit de boom, met alle gevolgen van dien! Is de neus gesnoten, want ruikt u dat ook? Is dat... rook?!

Bij Anita brandt een heel ander vuurtje en ze assisteert vol bewondering bij de oefeningen die 'Opper' Frits Vonk de bezoekers van uw evenement laat verrichten.

Een humoristische, lopende festival- en straatact. Prijs en beschikbaarheid (ook in Vlaanderen) op aanvraag.

In Vuur en Vlam... ruikt u dat ook?

  persmap...

Tip: onze spelers zijn tevens ervaren impro-acteurs, laat uw congres of seminar verrassen door een originele interventie van de strenge 'Opper' Vonk en zijn veel vlottere assistente Anita! Aan de orde komen verschillende lachwekkende oefeningen die gericht zijn op discipline en veiligheid.

Interactieve Muzikale Straatacts

Onze muzikale straatacts worden gespeeld door allround acteurs die kunnen musiceren en ook met het publiek kunnen improviseren. De vrolijkheid spat eraf!

Zie hier voor onze Vrolijke Straatmuzikanten...

En hier voor onze Muzikale Kerstacts...

Gegarandeerd met succes en met veel plezier!

Interactieve Straatmuzikanten

Nog niet precies gevonden wat u zocht?

Als allround acteurs zitten wij niet vast aan bepaalde "typetjes". Bij elk onderwerp of thema kunnen we wel een passende act bedenken. Vraag gerust naar de mogelijkheden.